Angelina Jolie tillsammans med Brads föräldrar Bill och Jane.
1 av 5
Angelina Jolie tillsammans med Brads föräldrar Bill och Jane. - Foto: Stella Pictures
Brangelina är för homoäktenskap.
2 av 5
Brangelina är för homoäktenskap. - Foto: Stella Pictures
Jane och Bill brukar ofta passa parets sex barn. Här är barnen med med Brangelina.
3 av 5
Jane och Bill brukar ofta passa parets sex barn. Här är barnen med med Brangelina. - Foto: Stella Pictures
Bill och Jane Pitt umgås mycket med Brangelina.
4 av 5
Bill och Jane Pitt umgås mycket med Brangelina. - Foto: Stella Pictures
Mitt Romney är skeptisk till homoäktenskap.
5 av 5
Mitt Romney är skeptisk till homoäktenskap. - Foto: Stella Pictures

Brad Pitts mamma emot homoäktenskap

Skådespelaren vägrar gifta sig innan alla amerikaner tillåts göra det, men mamma Jane Pitt är av annan åsikt. Nu skriver hon ett öppet brev med sina konservativa åsikter.


Mitt Romneys blåsväder

Mitt Romney är en amerikansk politiker (republikan) som kandiderar i det amerikanska presidentvalet 2012. Han är väldigt konservativ och kristen, något som han blivit mycket uppmärksammad för. Han tillhör de ganska extrema mormonerna vars lära utgår från den kristna. Det senaste Romney blivit förlöjligad för var när han stavade "America" "Amercia" vilket kritikerna tycker visar på hans inkompetens.

Brad Pitt, 48, och Angelina Jolie, 37, kommer inte att gifta sig innan alla i USA har får att göra det. I talkshowen "Ellen" sa skådespelaren i december 2011:

— Jag har sagt att vi inte borde gifta oss innan alla i det här landet har rätt att göra det.

Men hans mamma Jane Pitt håller inte med, skriver tidningen US Magazine. I ett öppet brev till The Springfield News-Leader skriver hon om sitt stöd för konservativa presidentkandidaten Mitt Romney, 65. Hon svarar på en tidigare publicerad insändare som uppmanat folk att inte rösta på Romney på grund av hans band till mormonerna.

"Som kristen bör man spendera mycket tid åt att be innan man vägrar rösta på en familjefar med hög moral, sinne för affärer, som är emot aborter och delar kristna värderingar gällande homosexualitet bara för att han är mormon", skriver Jane Pitt.

Står varandra nära

Brad Pitt har alltid haft en nära relation till sina föräldrar och han tar ofta med sig dem på rödamattan-tillställningar. Jane Pitt har också ofta setts passa Brangelinas sex barn.

Precis efter att Jane Pitts brev hade publicerats spekulerades det i att brevet skulle vara falskt, men detta förnekades sedan av tidningen som kommenterade:

"För att reda ut tidigare missförstånd; The News-Leader har verifierat att brevet är skrivet av mamman till skådespelaren Brad Pitt och affärsmannen Doug Pitt".

/
/
/
/
/
/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.