Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tingeling blir album

Nöje | 28/04/2009 10:12

Grotesco spinner vidare på succélåten.

Låten Tingeling var den som gjorde störst succé i Melodifestivalen även fast den inte var med och tävlade. Humorgänget bakom Grotesco spinner nu vidare med Tingeling. Henrik Dorsin avslöjar att det bli en skiva.

– Ja, en hisklig skiva. Vanligtvis gör folk inte skivor på dessa premisser. Alla låtarna har koppling till Tingeling, säger han till Allt om Stockholm.

Dorsin avslöjar att det blir allt från finsk tango - Tingelingi, till en reggaerversion - Solstingeling och en Britneyhit - Catchingeling.

– Kvalitetsmässigt är det under all värdighet, men då har vi bara uppfyllt kraven. Jag har sett ett omslag och det var, ha ha, avskyvärt, säger han till Allt om Stockholm.

Efter att Tingeling visats för svenska folket hoppades Henrik Dorsin på ett livstecken från vänner och bekanta eftersom de alltid hör av sig efter ett framträdande. Men efter Tingeling hörde han ingenting. Efter andra numret av Tingeling fick han ett sms, efter tredje fick han två.

– Sedan brakade helvetet lös, säger han till Allt om Stockholm.

Nu är det bara att vänta och se om de kommande Tingeling-versionerna når samma framgång som de tidigare.

Tingeling:

Skrivet av: