Torsdag 2 Dec
Stockholm

Pedofil-Glitter har ny förklädnad

Gary Glitter är ute på gatorna i centrala London i en ny förklädnad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den brittiske poppedofilen Gary Glitter har skaffat en ny förklädnad. Allt för att dölja sitt sanna jag. Glitter har nu gett sig ut på gatorna i centrala London i en grå peruk och skägg i jakt på nya offer. Vid flera tillfällen sågs han konversera med unga flickor som ännu inte insett vem som dolde sig under peruken.

Glitter förändrar ständigt sitt utseende för att undvika att bli igenkänd. Sedan augusti förra året återvände han till England efter att ha avtjänat ett fängelsestraff för sexuella övergrepp på två små barn i Vietnam.

Dessutom har han suttit i fängelse i Storbritannien på grund av 4000 barnpornografiska bilder som brittisk polis upptäckt på hans dator. Nu får han inte lämna landet eftersom man tror att chansen är stor att han begår nya brott om han flyr utomlands, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

– Regeringen låter mig inte lämna landet. Jag hatar det här stället. Det suger. Jag vill åka härifrån och om jag kunde så skulle jag göra det, ska Glitter ha sagt till några kroggäster, enligt News Of The World.

"Jag fick precis veta att det är olagligt med barn under 18 år" :

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela