Lördag 27 Nov
Stockholm

Madonna stoppas i Afrika

Stjärnans pengar och kändisskap räckte inte till. Hennes adoptivplaner stoppas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Åtminstone för närvarande. För det mesta verkar gå fel för Madonna i Afrika. Tillsammans med adoptivsonen David begav hon sig till Malawi för att hitta ännu ett barn att göra till paparazzistjärna. Blicken föll på treårige Mercy James, en syster till David Banda. Men det det blev snabbt stopp.

Adoptionsproceduren drog ut på tiden och i förra veckan satte en domstol i Malawi stopp. Anledningen var att Madonna inte är boende i landet. Stjärnan var snabb med att överklaga till en högre instans. Men nu har den potentiella familjelyckan råkat ut för ännu ett bakslag. Målet ajourneras på obestämd tid.

– Mercy kallar henne redan för mamma och gråter efter henne. Det är grymt att inte låta dem vara tillsammans, säger en väl till Madonna enligt The Sun.

Och Madonnas reaktion lät inte vänta på sig. Sångerskan ska med egna ord ha beskrivit väntan orolig och att hon "går runt hemma som en rastlös lejoninna".

Som om inte det vore nog har en man vid namn James Kambewa, 24, stigit fram och påstått sig vara Mercys biologiska pappa. Nu vill även han ha vårdnaden om dottern. Om det är faderskänslor eller pengar som ligger bakom återstår att se.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela