Tisdag 18 Jan
Stockholm

Madonnas exkille en riktig sextorsk

A-Rod visar sig nu vara en riktig A-torskare när nya uppgifter framkommer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vi får hoppas att de använde kondom eller att Madonna åtminstone har ett schyst apotek att tillgå. För nu visar det sig att hennes exkille A-Rod lekt där han inte borde ha lekt. Basebollspelaren Alex Rodriguez som han heter, har nämligen umgåtts en hel del med prostituerade. Den lyxiga varianten visserligen men fortfarande lika olagligt.

Bordellmamman Kristin Davis som avslöjat guvernören Eliot Spitzer som den supertorsk han egentligen är, fattar nu pennan och går till attack mot New York Yankees A-torsk.

Duon träffades på gymmet där A-Rod, som då var gift, försökte ragga upp Davis. När han frågade vad hennes planer för kvällen var svarade Kristin Davis att hon skulle äta middag med sin pojkvän men passade även på att ge honom sitt visitkort. A-torsken var inte sen med att boka in sig på en två timmar lång sexsession med en av Davis alla prostituerade. Enligt bordellmamman ska sportstjärnan ha legat med ett antal av hennes tjejer ett flertal gånger. Hon visar till och med upp mejlväxling mellan dem, enligt Perez Hilton.

Rodriguez: "Tack för att du fixade ihop mig med Samantha. Hon var underbar. Men hon är inte du. När kan jag se dig, du är underbar..."

Davis: "Hej Alex. Du vill inte se mig. Jag är inte rolig. Lol. Bara för att du är så söt, får du några bilder av mig här och jag uppskattar komplimangen. Din sötnos. Tack Kristin."

Rodriguez: "Du har spelat svår i mer än ett år nu. Du dödar mig."

Davis: "Det är inte att jag spelar svår. Kanske borde du försöka mer."

Rodriguez: "Kristin, det kommer jag verkligen och jag älskar bilderna. Jag la in den här i min mobil så att jag kan titta på dig hela tiden. Alex."

Davis: "Du är för söt. Jag låter dig veta när jag har någon som är i din smak."

Den stora frågan är vad Madonna säger om det här. Hon har ju som bekant gått vidare och funnit ljuset i sin nye modellhunk, brasilianaren Jesus Luz.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela