Oprah i bråk med Obama

Oprah Winfrey känner sig lurad av presidenthustrun Michelle Obama.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Att Oprah Winfrey har ett alldeles speciellt gott öga för USA:s nyblivna president Barack Obama, har väl inte undgått någon. Men nu kan det bli ändring på det. För Oprah känner sig lurad av Baracks hustru Michelle Obama. Och det verkar bli bråk på hög nivå.

– Michelle Obama hugger Opran Winfrey i ryggen, säger vänner till tevedrottningen enligt Celebitchy.

Anledningen till anklagelsen är att Michelle Obama nu backar undan från en hel del löften om exklusivt tevematerial, som hon ska ha givit Oprah.

– Michelle hade lovat Oprah en massa olika bakom-scenerna-material för hennes nya Oprah tevekanal. Men nu backar Michelle och säger till Oprah att hon måste gå genom de "rätta kanalerna och tala med hennes rådgivare".

Något som fått världens mäktigaste kvinna att se rött. Oprah går nu till attack och hävdar att anledningen till kovändningen är illasinnade rådgivare till presidenthustrun. De ska uppenbarligen ha tyckt att Oprah tog för mycket av deras tilltänkta arbetsuppgifter i anspråk.

– Michelle har under en längre tid ringt Oprah för att få råd om kläder, smink, hår, och så har det fortsatt, säger källor till Celebitchy.

Nu är det alltså krig som gäller mellan Michelle Obamas rådgivare och Oprah Winfrey. Som om inte Irak och Afghanistan räckte.

Skrivet av: