Ooops! Vem har ett hål i rumpan?

Byxor av gummi inte alltid smart.


Den nya trenden av byxor, liquid leggings, har tagit fart i Hollywood. Nicky Hilton är en av de främsta förespråkarna för det minst sagt glansiga plagget. Men nu har lillsyrran till Paris Hilton kanske insett att byxorna inte alltid är av det praktiska slaget.

När Nicky lämnade kändisrestaurangen Katsuya tillsammans med fästmannen David Katzenberg försökte hon skyla sin rumpa med handen. Varför? Jo, det verkade som om Nicky hade satt sig på en cigarettstump och bränt hål rakt genom byxorna. Nicky verkade smått berusad och genererad då hon lämnade restaurangen med David.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.