Courtney hatar Jonas Brothers

Courtney Love hatar Jonas Brothers. Oändligt mycket. Nu attackerar hon.


Mellan allt sitt snortande och drickande har Courtney Love tid till en hel del grejer. Bland annat att låta munnen gå. Nu attackerar den sunkiga exstjärnan den superpopulära poptrion "The Jonas Brothers".

– Vilket gäng jävla vita mesar. Jag tål inte den där skiten. De är inte rock. Ge mig rocken tillbaka, säger stjärnan enligt tmz.com.

Courtney Love har sedan 90-talets glansdagar gjort en ganska tystlåten solokarriär. Mest har tiden gått till att skämma ut sig. Attacken mot Jonas Brothers kan ha att göra med hennes nära vänskap till Russel Brand. MTV-värden som under prisgalan också passade på att ge pojkbandet en känga. Verkar som bara fjortistjejerna gillar dem.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

De spelar i "På spåret"

Boksuccén blir animerad långfilm

2 timmar sedan
Bokserien med mössen "Musse & Helium" av författaren Camilla Brinck blir animerad långfilm. Serien har sålts över 3,5 miljoner exemplar i Norden och filmen riktas till flera länder.

Jonatan Unge på egen turné: "Ångestladdat"

2 timmar sedan
Nästa år åker Jonatan Unge ensam på ståuppturné för första gången. Vad han ska prata om har han än så länge ingen aning om. Jag vill uppmana publiken att ha väldigt låga förväntningar, säger han.

"Only murders in the building" får ny säsong

igår 21:30
Komediserien "Only murders in the building" får en fjärde säsong, skriver Variety.

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

igår 20:16
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

igår 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.