Stockholm

Kleerup: Lycklig är jag ju inte

Men han mår bättre i dag.


Läs mer

Det har varit tyst kring Andreas Kleerup ett tag. På Grammisgalan blev det rabalder kring artisten då han fick göra ett kissprov som efterföljdes av ett erkännande om att han tagit narkotika.

Han testades även positivt för kokain och dömdes därefter till dagsböter. För ett tag sedan avslöjade Kleerup i teveprogrammet Popcirkus att han skulle bli pappa. Flickvännen som väntar deras gemensamma barn är Sonja Berggren, dj och klubbarrangör. Nu berättar Kleerup om sina framtidsplaner.

Äter mediciner

Han håller som bäst på att promota sitt album i England, samtidigt som han förbereder sig för papparollen. Sonja är i 16:e veckan och Kleerup meddelar att paret ska hitta en ny lägenhet i Göteborg så att allting är klart när barnet kommer. Trots babylyckan är Kleerup inte lycklig.

– Lycklig är jag ju inte. Jag ligger på tre plus jämnt numera. Jag käkar mediciner, antidepressiva. Men stadigt tre plus för mig är mycket bättre än att gå från minus ett till plus fem. Eller jag kan säga fyra plus, säger Andreas till Aftonbladet.

På frågan om han använder droger i dag vill han inte svara på.

– Det kan vi snart ta reda på, jag ska inte säga för mycket men jag väntar på lite saker från ... jag tänker inte ge en känga till folk med hörsnäckor just i dag men det kan komma när man minst anar det, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.