Rihanna strippar i Kanyes nya video

Efter misshandeln. Efter nakenbilderna. Nu gör Rihanna sexig comeback.


Efter misshandeln och efter de läckta nakenbilderna, som Nyheter24 skrivit om tidigare, är det dags för Rihanna att göra en bejublad comeback. Men det är inte med en egen låt som hon stegar in i rampljuset igen. Snarare är det som förförisk huvudrollsinnehavare i Kanye Wests nya musikvideo.

Rapparen är ju en fena på att göra omtyckta videos och hans senaste låt Paranoid lär sannerligen bli ihågkommen. Om inte som hit så åtminstone för Rihannas insats. I videon tar hon av sig både det ena och det andra. Så pass att man kan skönja det som nakenbilderna faktiskt avslöjade.

Men Rihanna var inte den enda som råkade ut för nakenskandal. Också sångerskan Cassie fick sina intima delar publicerade på nätet. Och om Kanyes senaste video kan övertrumfa Rihannas nakenbilder är den stora frågan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.