Torsdag 20 Jan
Stockholm

Robinsontjejerna sextrakasseras

Anna Lundh och Ellenor Pierre utsätts för obehagliga trakasserier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Förväntningarna inför kvällens Robinsonfinal är stora. Svenska folket vill veta vem som vinner ö-tävlingen. Men redan nu kan två av finalisterna avslöja kändisskapets baksidor. Anna Lundh, 21, och Ellenor Pierre, 35, utsätts nämligen för obehagliga sextrakasserier.

– Det är obehagligt. Vissa säger att de tänker på mig när de har sex med sina flickvänner, säger Anna Lundh.

– Det är sjukt många människor som hör av sig, och det är faktiskt en del riktiga knäppgökar också, tillägger hon enligt Expressen.

Vissa av personerna i fråga har bivit så pass besatta att de ringer flera gånger om dagen. Något som fått de båda tjejerna att spärra deras nummer.

– En man som sett mig i tv ville att jag skulle vara hans "bordsdam" och jag vet inte riktigt vad han menade att jag skulle göra då. Jag skulle till och med få betalt, så det var ju nåt som inte var helt normalt, berättar även Ellenor Pierre enligt Expressen.

Hon har sedan tidigare varit drabbad av trakasserier. Under gymnasiet förföljdes hon av en 40-årig man, något hon också polisanmälde. Om Robinson var värt det här avgör antagligen prissumman, beroende på vem som vinner i kväll.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela