Katrin: "Plocka bort Birro"

- 17/10/2008, 16:14 -

Det svavelosande bråket mellan Birro och Zytomierska fortsätter.

Att påstå att Marcus Birro är ett fyllo räckte uppenbarligen inte. Kontroversiella Katrin Zytomierska fortsätter sin frontalattack. I sitt senaste blogginlägg skriver nämligen Zytomierska att Birro är en judehatare som tabbat sig minst lika mycket som hon.

"Det låter ju helt sjukt i så fall. Inte att han hatar judar. Det är det många som gör. Men att han skulle ha skrivit det i text. Det är ju fan i nivå med att jag kallar Jesper för lite bögig. Däremot förklarar det ju verkligen varför han valt att attackera mig. Min schnaze måste ju reta gallfeber på killen. Men mer då?! Han har skrivit nån text någonstans där han uttrycker sitt missnöje med att judar styr för mycket."

I samma inlägg kräver Katrin Zytomierska att Birro ska plockas bort från TV4. Till TV400 där hon själv jobbar. Som man säger: Håll dina vänner nära och dina fiender närmare.

"Jag kräver att min kollega på TV4 ska plockas bort. Jag känner mig kränkt (eftersom jag har judiskt ursprung. Därav schnazen) och denne man hånar min etnistisisktiska bakrund.",

Stavningen må inte vara den bästa men meddelandet verkar gå fram. Katrin vill ha bort Birro och Tevesveriges saftigaste storbråk lär fortsätta.

Skrivet av: