Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De tio konstigaste kändisskulpturerna

Nöje | 02/06/2009 12:33

Elton John i choklad.

James Bond-stjärnan Daniel Craig har blivit framröstad som Storbritanniens coolaste smoothie i en undersökning som genomfördes med över tusen kvinnor. En märklig utnämning, men här kommer tio lika märkliga, om inte värre kändisavbildningar:

1. Plast

När Virgin Cola lanserade sina 500 ml flaskor under 90-talet så marknadsfördes dem som The Pammy, eftersom flaskans design bygger på Baywatch-stjärnan Pamela Andersons kurvor.

2. Pepparkakor

Den amerikanska mat- och dryckessajten Chow gjorde sina favoritkändisar som har varit i klammeri med rättvisan, i pepparkakor. Martha, Stewart, Bobby Brown, Phil Spector och Nicole Richie finns avbildade.

3. Pizza

Förra året hedrade Nick Dhillion Englands fotbollsmanager Fabio Capello genom att göra en pizza som såg ut som hans ansikte.

4. Ost

Daniel Radcliffes kompisar köpte honom en mycket speciell 19-årspresent. De bad ostskulptören Troy Landwehr att göra en naturlig storleksmodell av Harry Potter-stjärnan i Cheddar.

5. Choklad

Madame Tussauds skapas en naturlig storleksmodell av stjärnan Elton John i choklad efter det att chokladfans röstat fram honom som sin favorit.

6. Lera

Artisten Lionel Richie blev avbildad i lera i sin video Hello. Titta på videon nedan och vänta till slutet för att se konstverket.

7. Lego

Den förre sångaren i Queen, Freddie Mercury, blev avbildad i Lego.

8. Guld

En guldstaty av Michael Jackson auktionerades ut i Hollywood i maj.

9. Buskar

En grön hyllning till The Beatles invigdes förra året på i Liverpool i form av buskar som ser ut som bandmedlemmarna. Tyvärr högg någon huvudet av Ringo Starrs buske då han erkände att han inte saknar någonting med sin hemstad.

10. Is

Teveankaret Fearne Bomull fick namnet Princess of Cool i en undersökning gjord av British Airways år 2007. Till hennes ära presenterade flygbolaget en skulptur av henne i naturlig storlek i ishallen på Naturhistoriska museet.

Se alla bilder på The Mirror.

Se lerskulpturen av Lionel Riche:

Skrivet av: