Mark Wahlberg flippade i teve

Stjärnan Mark Wahlberg fick nog. Han svor och hotade mitt under en talkshow.


Det är välkänt att "Marky" Mark Wahlberg har problem med sitt temperament. Han har tidigare gått i behandling för att kontrollera sina aggressioner. Inte en person att driva med med andra ord.

Självklart så görs det ändå. Något som fick Mark Wahlberg att tappa kontrollen totalt. Mitt under en talkshow började han nämligen att svära och hota med våld. Anledningen? Programledaren Jimmy Kimmel spelade upp ett klipp där komikern Andy Samberg gjorde sig lustig över honom.

Tycker du att det var kul?

– Vet du vad. När jag ser den där snubben ska jag knäcka hans stora jävla näsa. Det är vad jag ska göra, sa en förbannad Mark Wahlberg mitt i livesändningen.

– Jag ska flyga till New York i morgon och hitta honom och slå sönder hans stora näsa. Jag fucking garanterar det.

Attitydknutten Wahlberg som är aktuell med filmen Max Payne kommer att utdela en hel del smärta alltså. Med tanke på att Wahlbergs löfte gjordes i går så får Andy Samberg akta sig.

Se Mark Wahlberg flippa:

Skrivet av:

Senaste nytt

Deckarprofiler skriver gemensam bokserie

Allt om Nicci Hernestig: Ex-pojkvänner, familj och barn

2 timmar sedan
Nicci Hernestig är en svensk tv-profil och influencer. Men kanske känner du att du har dålig koll på henne? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om Hernestig.

Då sänds "Barbie" på HBO Max

2 timmar sedan
"Barbie" blev en dundersuccé på bio. Nu flyttar filmen in till HBO Max, där den får premiär redan den 15 december.

Tittarna rasar mot TV4:s förändring i populära programmet: "Gräver sin egen grav"

2 timmar sedan
TV4 har inte bara skrotat flera av sina mest älskade tv-program. Nu ryker även deras omtyckta programledare i en rasande fart. Något som tittarna nu reagerar starkt på. "De gräver sin egen grav" och "Förstår inte vad TV4 håller på med" är några reaktioner från tittarna.

Det hittade plastikkirurgen inuti Paows kropp under operationen: "En chock"

3 timmar sedan
Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.

Då kan Kalle Anka försvinna från SVT på julafton

3 timmar sedan
Kalle Anka och hans vänner önskar alla svenska tv-tittare en god jul varje år med start klockan 15.00. Men det kan snart vara slut på den klassiska traditionen.