Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Suri isoleras från andra barn

Nöje | 03/06/2009 14:34

Hon får bara leka med scientologer.

Föräldrarna Katie Holmes och Tom Cruise har bestämda regler när det gäller sin dotter. När Suri Cruise tar danslektioner två gånger i veckan så har hon minimal kontakt med de andra barnen. Tom och Katie vill nämligen inte riskera att hon ska umgås med barn som inte är scientologer.

– Hon umgås aldrig med sina dansvänner före eller efter danslektionerna. Hennes mamma är tillsammans med henne hela tiden och följer efter henne överallt, säger en källa till Star Magazine.

Den hårda övervakningen av dottern har resulterat i att Suri blivit isolerad och har inte många vänner att umgås med på dagarna.

Enligt Star Magazine föredrar Tom och Katie att Suri inte tillbringar tid med andra barn om de inte är scientologer. Hon har därför inte många lekstunder tillsammans med andra barn utan tillbringar mest tid med att prata med sina dockor, säger källa till Star Magazine.

Skrivet av: