Lindsay Lohan blottade sitt kön

Det blev lite väl lättklätt för den unga stjärnan.


Glömmer du trosorna hemma kanske du inte ska satsa på lättklätt. En dyrköpt läxa som skandalprinsessan Lindsay Lohan fick lära sig härom kvällen. Det blev nämligen en klassisk nipslip bara att det i det här fallet handlade om ett kön i stället för ett bröst.

Paparazzin som tog den här bilden tackar nog sin lilla paparazzi-gud. Redan har bilden spridit sig som en löpeld på nätet och antagligen kommer skvallertidningarna haka på. Allt för att ge er läsare den ultimata upplevelsen av Lindsay Lohans kön. Ja, det är en bisarr värld vi lever i.

Lindsay Lohan är dock i gott sällskap. Som Nyheter24 skrivit om tidigare är hon inte den första och knappast den sista kändisen som låter härligheterna "hänga" ut till allmän beskådan.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna. Känsliga läsare varnas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

3 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.