Di Caprio singel - igen

Återigen är hunken Leo singel. Men hur länge till?


Förhållandet med modellen Bar Refaeil har gått i vågor. Upp och ner. Å ena sidan har de gjort slut. Å andra varit kära som få. Men nu är det dags för en ny Titanic. Förhållandet har skjutits i sank. Och nu är två av Hollywoods hetaste hetingar åter singlar. Paret har nämligen setts festa på var sitt håll. Lite väl öppna för sällskap och då inte varandras. Men duons förhållande har överlevt hårdare väder än så. Efter Bars lilla flört med surfaren Kelly Slater i oktober 2007 blev paret ihop igen.

– Med de här två så vet du aldrig. Och de vet antagligen inte heller, säger en vän till Daily News.

Låter ganska jobbigt. Men nu har vi alla andra en chans.

Skrivet av:

Senaste nytt

"American hustle"-duo i ny spionfilm

Skådespelaren Ryan O’Neal död – blev 82 år

igår 23:22
Den Oscarsnominerade skådespelaren Ryan O’Neal har avlidit, 82 år gammal. Mest känd är han för en rad filmer från 1970-talet som "Love story", "Paper moon", "Go’dag yxskaft" och "Barry Lyndon".

Programledaren Victoria Dyring om att åldras: "Klok och cool"

igår 22:52
Hur mycket vet du egentligen om vetenskapsjournalisten och programledaren Victoria Dyring? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta: uppväxten, vetenskapen och barnen.

Masha Gessen efterlyst av rysk polis

igår 21:48
Rysk polis har satt den kända exilförfattaren och Putinkritikern Masha Gessen på sin lista över efterlysta.

Grate satsar på kvalitet – får Naglerpriset

igår 20:16
Hon har bidragit till två Nobelpris och kämpat för den översatta kvalitetslitteraturen. Nu får Elisabeth Grate Naglerpriset för sin förläggargärning.

Djupare budskap i nya "Squid game"

igår 18:04
Länge gick det trögt med manusskrivandet för "Squid game"-skaparen Hwang Dong-hyuk, men nu pågår inspelningen av den andra säsongen av succéserien enligt plan.