Fredag 30 Jul
Stockholm

Måns Zelmerlöw blir programledare

Leder tre avsnitt av Sommarkrysset.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den omåttligt populära och mångbegåvade artisten Måns Zelmerlöw kommer att charma tevetittarna i sommar, men inte bara genom sina uppträdanden utan även som programledare.

Han är nämligen den femte programledaren för TV4:s underhållningsprogram Sommarkrysset. Övriga programledare är David Hellenius, Carolina Gynning, Carina Berg och Tobbe Blom.

Den 18 juli kan man se Måns göra den första av tre direktsändningar från Gröna Lund i Stockholm.

– Det ska bli så jäkla kul. Samtidigt är jag sjukt nervös. Det är hur stort som helst att dela programledarskapet med så många etablerade, säger artisten till Metro.

Senast han trädde in i rollen som programledare var år 2007 under Lilla Melodifestivalen. Nu vill han alltså återuppta den rollen och hoppas samtidigt på fler teveuppdrag.

– Jag har velat utveckla mitt programledarskap sedan dess, men rätt tillfälle har inte dykt upp förrän nu. Här kan jag vara precis så glad och sprallig som jag är, säger Måns.

Måns är högst aktuell i sommar. Inte bara med Sommarkrysset utan även med ett sångframträdande i Allsång på Skansen. Utöver teveuppdragen ska han även genomföra en sommarturné.

– När den här sommaren är över kommer jag att vara så otroligt nöjd. Sommarkrysset blir kronan på verket. Jag ska ge mitt allt i allt jag tar mig för, säger han till Metro.

Måns som programledare för Lilla Melodifestivalen:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela