Ronaldo lekte med tre hetingar - samtidigt!

- 19/06/2009, 10:03 -

Världens bäste fotbollsspelare lever livet under semestern i USA.

Att Cristiano Ronaldo befinner sig i USA har inte undgått någon. Världens bäste fotbollsspelare har synts till med ena efter den andra kvinnan. Om det inte är Paris Hilton så är det tre andra hetingar - samtidigt. Enligt en av kvinnorna ska Ronaldo ha utlyst en stripptävling och haft svårt att hålla händerna i styr när han i natt lekte med tre hetingar i sitt hotellrum i Beverly Hills.

– Vi hade en stripptävling och Ronaldo som var helt upphetsad sa att han ville vara domare. Vi spelade Aerosmiths Crazy och det hela blev en väldigt sexig lapdance, säger 26-åriga Allison Aimee som tillsammans med 32-åriga Suzanne Coppin hängde med Ronaldo under natten enligt The Sun.

Enligt Coppin satt Ronaldo redan upptagen med en annan kvinna när de träffades. Men Ronaldo, ungkarl som han är, kunde inte motstå frestelsen.

– Han var upptagen med att kyssa tjejen och samtidigt titta på oss. Han tog ögonkontakt och blinkade sexigt mot oss. Han vet hur han påverkar kvinnor.

Väl uppe i hotellrummet var Ronaldo helt galen menar Coppin och Aimee.

– Cristiano kunde inte sluta titta på Suzannes rumpa när hon grenslade mig och tryckte sina bröst i ansiktet på mig, säger Aimee.

– Det tog inte länge innan Ronaldo viskade i hennes öra och hade sina händer över hennes bröst.

När kvinnorna lämnade hotellrummet runt fyra på morgonen var Ronaldo "upptagen med den tredje tjejen".

Manchester Unitedstjärnan Ronaldo är på semester till slutet av juni. Den spanska storklubben Real Madrid sägs vara nästa klubbadress för portugisen.

Skrivet av: