Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Halle Berry: Jag får jävligt bra orgasmer

- 20/10/2008, 13:19 -

Är mer än nöjd.

Halle Berry blev nyss utnämnd till den sexigaste kvinnan på jorden av tidningen Esquire. Och passar på att skryta om sina orgasmer:

– Du vet vad de säger om att en kvinna är ansvarig för hennes orgasmer? Det är sant, och i mitt fall gör det mig ansvarig för jävligt bra orgasmer, De är mycket bättre än när jag var 22 år och jag skulle inte låta en man ansvara för det. Inte längre.

Halle, som är tillsamman med den tio år yngre supermodellen Gabriel Aubry skulle inte ersätta honom med någon ny om det någonsin skulle ta slut. Det är alltså inte intressant leta efter någon toy boy som skulle tilfredställa henne sexuellt. Det klarar hon av bra själv.

– Det är snarare så att jag inbjuder en man till vara vara med mig. Jag kan mina tricks. Jag vet vad jag gillar. Jag väntar inte på det. Och jag är inte så mycket för att det ska gå snabbt till, jag föredrar mer intensivitet.

Jepp, Halle verkar vara säker på att hon vet vad hon vill. Lycka till!

Skrivet av: