Brown dömdes till samhällstjänst

Fick även besöksförbud.


Artisten Chris Brown erkände under måndagen att han misshandlat sin före detta flickvän Rihanna. Han dömdes till 180 dagars samhällstjänst, besöksförbud och fem års villkorlig dom.

Eftersom Brown erkände misshandeln behövde aldrig Rihanna vittna. Det var på grund av det uteblivande vittnesmålet och båda parternas beslut om förlikning som Brown i stället för 180 dagars fängelse fick 180 dagars samhällstjänst.

Brown kommer att göra samhällstjänsten i Virginia där han bor. Han fick själv komma med önskemål på vad han ville göra.

Domaren var väldigt tydlig med att poängtera att Brown skulle behandlas som vilken normal människa som helst i rätten. Browns besöksförbud gör att han måste hålla ett avstånd på minst 46 meter från Rihanna, skriver TMZ .

Se när Chris Brown får domen:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kungliga Operan stänger i juli 2026

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

2 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.