Perez Hilton: "Jag ber om ursäkt"

Skvallerbloggaren släpper sin stolthet och ber om ursäkt.


Om det är ett pr-trick för att få fler på sin sida eller om de senaste dagarnas kritik har fått Perez Hilton att tänka om, är väl upp till var och en att avgöra. I vilket fall ber han nu om ursäkt. Lika inlevelsefullt som i sitt smått hysteriska videoinlägg, väver Hilton skickligt sina ord till en fantastiskt insiktsfull ursäkt. En ursäkt för att ha använt glåpordet "faggot" mot will.i.am.

"Folk gör misstag. Jag har gjort många i mitt liv, men den här gångna veckan har jag begått fler än jag kan räkna på ena handen. Jag är ledsen och jag menar det. Ingen tvingar mig att skriva det här. Jag känner ingen press att säga det här. Jag talar ut för att jag inser att de senaste dagarna har varit mer sårande för mig - och många andra - än de upprepade slag mot huvudet jag utsattes för i Toronto den gångna helgen", skriver Perez Hilton.

Men Perez fortsätter med att klargöra att det varken är någon i Black Eyed Peas eller hbt-organisationen GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) som ursäkten riktar sig till. Det är hans läsare och fans.

"Jag är ledsen. Jag ber INTE om ursäkt till GLAAD. Jag kunde inte bry mig mindre om dem... jag ber om ursäkt till gaycommunityn, till alla som blev sårade av mitt val av ord, och till alla som någonsin mejlat mig för att tacka mig för det arbete jag gjort för hbt-rättigheter.", skriver han i sitt inlägg.

Vidare utlovar Perez Hilton att alla pengar som han tjänar på rättegången mot Black Eyed Peas manager Polo Molina, som anklagas för attacken, ska doneras till organisationer som arbetar för hbt-frågor.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!