Ops, vem går utan behå?

Gissa vilken kändis som skippat behån i den varma solen.


Det blev inte riktigt en nipslip men nästan. Sångerskan i fråga hade nämligen skippat behån men inte nog med det. Hon hade också dragit på sig ett linne i genomskinligaste laget. Därav bilderna så klart.

Men frågan är om du kan gissa vem som bjöd på vårta? Hon har nyligen gjort en hitlåt med Justin Timberlake där de förutom musik bjuder på sexig dans, 50 Cent är ett av hennes ex och hennes skickliga dansrutin är minst lika välkänd som hennes sångröst.

Ganska enkelt va? Men om du fortfarande inte hängt med i svängarna så kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

1 timme sedan
Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

1 timme sedan
Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.