Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay flirtar med Gossip Girl-stjärna

- 21/10/2008, 10:42 -

Ringer och skickar sms dagligen.

Kanske har Lindsay tröttnat på det trygga förhållandet med flickvännen Samantha. På en modefest i New York för två veckor sedan stötte Lindsay Lohan och stjärnan från teveserien Gossip GIrl, Chace Crawford, på varandra.

– Lindsay tog några rejäla flirttag mot Chace och kastade sig i princip mot honom. Hon stod på sånt sätt att hennes kropp alltid snuddade vid hans hela kvällen. Vid ett tillfälle stod de höft mot höft. Hon gav honom också de snuskigaste blickarna, viskade i hans öra och vred på allt han sa till en anspelning, berättar en partygäst.

Lindsay har tydligen ringt till Chace upp till fyra gånger per dag vilket lett till att hela Gossip Girl-teamet retar honom. Hon skickar också "provokativa" sms till Chace, men exakt vad hon skriver avslöjas inte.

– Hon har antagligen bara kul och har inga ärliga intentioner. Alla vet att Samantha kommer att bli arg när hon får reda på det här, berättar en kompis till Lindsay för Heat World.

Skrivet av: