Grattis, Pamela!

I dag fyller Pamela Anderson 42 år. Men det finns även anledning att fira den finskättade sexsymbolen då hon började sin karriär för 20 år sedan med ett utvik i Playboy.


Blondinen med de fylliga silikonbrösten blev snabbt ett namn. De ledde till en anonym roll i Tim Allens serie Tummen mitt i handen. Genombrottet kom året efter i Baywatch där hon slog igenom med dunder och brak. Som livräddaren CJ fick hon en hel värld att drunkna i dräggel. Stjärnstatusen till trots blev den egna serien Barb Wire en flopp.

Pamela Anderson är även minst lika känd för sina karlar. Äktenskapet med Mötley Crue-trummisen Tommy Lee bjöd på en aldrig sinande hejd av skandaler med amatörporrfilm och slagsmål.

Hon hade även en kort flört med redneckrockaren Kid Rock, som är otroligt stor i USA. Här i Sverige är vi mest stolta över flörten med den manliga modellen Marcus Schenkenberg. Senaste tiden har Pamela levt med den betydligt yngre Jamie Padgett i en husvagn.

VIDEO: Borat älskar Pamela

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...