Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Grattis, Pamela!

- 01/07/2009, 16:30 -

I dag fyller Pamela Anderson 42 år. Men det finns även anledning att fira den finskättade sexsymbolen då hon började sin karriär för 20 år sedan med ett utvik i Playboy.

Blondinen med de fylliga silikonbrösten blev snabbt ett namn. De ledde till en anonym roll i Tim Allens serie Tummen mitt i handen. Genombrottet kom året efter i Baywatch där hon slog igenom med dunder och brak. Som livräddaren CJ fick hon en hel värld att drunkna i dräggel. Stjärnstatusen till trots blev den egna serien Barb Wire en flopp.

Pamela Anderson är även minst lika känd för sina karlar. Äktenskapet med Mötley Crue-trummisen Tommy Lee bjöd på en aldrig sinande hejd av skandaler med amatörporrfilm och slagsmål.

Hon hade även en kort flört med redneckrockaren Kid Rock, som är otroligt stor i USA. Här i Sverige är vi mest stolta över flörten med den manliga modellen Marcus Schenkenberg. Senaste tiden har Pamela levt med den betydligt yngre Jamie Padgett i en husvagn.

VIDEO: Borat älskar Pamela

Skrivet av: