R Kelly i ny sexskandal

42-åringen utreds återigen av polis för sexbrott mot en ung flicka.


Det var så sent som i fjol som sångaren R Kelly med nöd och näppe undkom en fällande dom för att ha haft sex med en minderårig flicka. En video som utgjorde huvudbeviset visade hur stjärnan inte bara hade sex utan också urinerade på sitt offer. Det blev skandal och R Kellys karriär och rykte fick sig en ordentlig törn.

Men nu tycks den 42-årige artisten ha trampat i klaveret ännu en gång. Polis utreder nämligen om han gjort sig skyldig för sexbrott mot ännu en minderårig flicka. R Kelly ska ha haft ett förhållande med en endast 17-årig flicka. I Florida där han bor är den tillåtna gränsen för sex just 17 år. Nu vill utredarna veta hur långt tillbaka deras relation sträcker sig.

– Jag ska förhöra Kelly och kommer därefter avgöra om den här utredningen ska fortsätta, säger utredningsansvarig Michael Mayden enligt National Enquirer.

En husrannsakan gjordes redan i mitten av juni men varken R Kelly eller flickan ifråga var då hemma. Se skandalbilderna. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna. Känsliga läsare varnas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!