Katrin: Blondinbella har inte mens

Bråket är igång igen.


Nu är det dags för ärkefienderna Katrin Zytomierska och Isabella "Blondinbella" Löwengrip att kasta giftpilar på varandra igen. Denna gång får Katrin ett vansinnesutbrott på Blondinbella som heter duga. Hon skriver att Blondinbella inte har någon mens för att hon är för fin för det.

Tidigare i år uppstod ett bråk utan dess like när Blondinbella inte tyckte att Katrin var en bra förebild för unga tjejer då hon öppet gick ut med att hon bantar.

Katrin reagerade starkt på Blondinbellas uttalande och hennes svar var inte att leka med. Bråket mattades av efter ett tag men verkar nu ha återuppstått, i alla fall från Katrins sida. Det börjar med att Katrin skriver på sin blogg att hon tycker det är jobbigt att ha mens och PMS.

"Jag tror att jag har de värsta PMS-besvären i hela världen. Jag tror faktiskt det för jag har ont precis överallt när det sätter av. Rygg, mage, tuttar, huvud överallt gör det ont".

Sedan får hon ett utbrott på de läsare som skriver negativa kommentarer på hennes blogg om att de inte är intresserade av att läsa om hennes mensbesvär.

"Och ni som nu har planer på att skriva i kommentarsfältet att ni inte är intresserade av mina mensbesvär. Ni kan verkligen dra åt helvete. Jag bryr mig inte om er. Vid närmare eftertanke så hatar jag er. Jag hatar er. ALLA NI SOM INTE TYCKER ATT DET ÄR MYCKET INTRESSANT ATT LÄSA OM MIN MENS OCH MINA PMS LÄMNAR DEN HÄR BLOGGEN BUMS. BYE BYE. NI ÄR INTE VÄLKOMNA HÄR."

Med en kryddstark hänvisning till Blondinbellas blogg kritiserar hon Blondinbellas värderingar samt påstår att hon inte har fått mens ännu för att hon är för fin för det.

"NI KAN BLIPPA ÖVER TILL BLONDINBELLA, HON HAR INTE FÅTT MENS ÄN, HON VET INTE VAD DET ÄR OCH NÄR HON FÅR MENS KOMMER HON ÄNDÅ ATT FÖRNEKA DET FÖR FINA FLICKOR SOM ÄTER ALLT OCH BANTAR INTE OCH JOBBAR PÅ SIN ACNE OCH BAKAR OCH TAR HAND OM HEMMET I EN PRINCESSKLÄNNING HAR FAN INTE NÅN JÄVLA MENS!"

Så var bråket igång igen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!