Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katrin dumpad av Bingo

- 24/04/2009, 09:33 -

Reste till Thailand utan att meddela henne.

Just när Katrin Zytomierska bekräftat sin kärlek till Bingo Rimér i radioprogrammet Vakna med The Voice försvinner han utan att informera sin nya kärlek. På Bingos blogg meddelar han att han reser till Thailand med sin assistent och sin personliga tränare. Men utan Katrin.

– Jag som trodde att vi hade det bra, då flyr man väl inte landet? Och ni vet hur det är i början, man kan inte ställa krav. Och så drog han bara. Han lämnade sin mejl och telefonnummer i Bangkok. Men telefonnumret stämmer inte och det är autoreplay på mejlen. Jag tror att jag är tokdumpad nu. Jag vet inte ens när han kommer hem, berättar Katrin i programmet.

På Katrins blogg kan man läsa att hon tar saken i egna händer och beslutar sig för att leta reda på honom:

" Va fan. Jag drar. Man får ta saken i egna händer. Jag åker och letar upp han."

I programmet berättar Katrin att de träffades för ett par månader sedan. Sedan dess har de hängt med varandra och haft det jätteroligt tillsammans. Detta framgår även på Bingos blogg då han lagt upp ett flertal bilder på dem tillsammans i olika privata sammanhang.

Skrivet av: