Katrins utbrott - ger Bingo ett ultimatum

- 20/07/2009, 10:57 -

"Spelar ingen roll om din moster har dött, vi hade bestämt träff, den avbokar man inte för lite disk."

Det verkar redan knaka i fogarna mellan det relativt nya kärleksparet Katrin Zytomierska och flickfotografen Bingo Rimér.

Katrin är ju känd för att uttrycka sina starka åsikter i sin blogg. Även när det kommer till sin pojkvän visar det sig.

Bingo verkar nämligen inte alls vilja foga sig efter Katrin utan sätter sig hellre upp mot henne. Något han aldrig skulle ha gjort.

Nu har Katrin fått nog av sin pojkväns dåliga fasoner och ger honom ett ultimatum - på bloggen. Han måste helt enkelt förhålla sig till hennes regler, annars kan han dra.

"Jag är så frustrerad just nu. Om du nu älskar mig, hur kan du då sitta hemma när du lovat att komma och du hör hur jag bryter ihop? VARFÖR KOMMER DU INTE HIT DÅ?".

Katrin förklarar på bloggen att Bingo har för vana att dyka upp sent eller inte alls när de ska träffas.

"Jag sa till dig igår jag blir helt krossad när du kommer sent till våra träffar, jag bröt ihop. Idag gör du samma misstag fast värre spelar ingen roll om din moster har dött, vi hade bestämt en träff den avbokar man inte för lite disk, man kommer ändå och MAN KLAGAR INTE FÖR MAN INTE ORKAR! Jag är så jävla ledsen just nu att du inte kom hit, du hörde hur mkt jag grät (gråter fortfarande och vi la på för 50 min sen, eller snarare din mobil dog KÖP EN JÄVLA FITTLADDARE ELLER LÄMNA IGEN DEN GAMLA). Jag kommer ALDRIG FÖRLÅTA DIG FÖR ATT DU INTE KOM".

Katrin fortsätter att skriva på bloggen att hon har gett honom många ultimatum men att han aldrig lyssnar. Hon berättar även att hon har blivit helt förändrad sedan de blev tillsammans.

"Du har gjort mig helt labil. Allt är pga av dig. Jag var inte sånn här för 8 månader sedan. Jag var inte sånn här för ett år sedan. Tror du mig inte kan du fråga alla mina vänner, mitt ex och mina föräldrar. Det är hemskt att jag ens måste skriva så men du nochalerar alltid bort precis allt".

Sedan har hon utformat några regler som Bingo måste följa om han vill fortsätta att vara tillsammans med henne. Man kan väl säga så mycket som att det är inte få regler Bingo har att förhålla sig till framöver om han vill behålla sin käresta.

Några exempel:

"Du är med en av stans snyggaste tjejer, dags att börja leva upp till din roll som den pojkvännen".

"Skrik aldrig någonsin elaka saker till mig. och skrika helst inte överhuvudtaget".

"Säg aldrig "en sånn tjej vill jag inte ha", "du skrämmer mig", "jag orkar inte gå dit", "det där känner du inte alls" (tvivlar aldrig på vad jag känner)".

"Låt aldrig otrevlig när jag är ledsen och gråter, även om vi båda gjort fel behöver jag tröst i detta läge".

"Håll alltid om mig och min midja när vi är ute och går".

"Prata med mig med den gulligaste rösten du kan".

Om Bingo kommer att rätta sig efter reglerna återstår att se. Något som i alla fall är säkert är att man inte får vara någon latmask om man vill vara tillsammans med fröken Zytomierska.

Skrivet av: