Torsdag 5 Aug
Stockholm

Michael Jacksons kropp försvunnen

Fördes inte tillbaka till begravningsplatsen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är ett stort mysterium vart den avlidne Michael Jacksons kropp fördes under tisdagskvällen efter minnesceremonin i Staples Center i Los Angeles.

Kistan fördes nämligen aldrig tillbaka till Forest Lawn, begravningsplatsen där Michael skulle ha fått sin sista vila, efter minnesstunden under tisdagskvällen.

Enligt The Sun, som bevittnat en kopia av Michaels dödsattest, var Forest Lawn bara en tillfällig plats att förvara kistan på.

Spekulationer börjar nu att ta fart om var kistan kan ha förts. Det sades att popkungens kropp skulle begravas på Forest Lawn innan ceremonin.

Men en kista av guld fördes in i Staples Center av hans bröder i början av minnesstunden. Många tror nu att kistan befinner sig på en hemlig plats efter minnesceremonin enligt The Sun.

Kistan tom under minnesstunden?

Andra spekulationer är att Michael har begravts innan minnesceremonin och att kistan var tom när den befann sig vid scenen på Staples Center under minnesstunden.

Källor till The Sun säger att familjen nu i lugn och ro kan begrava världsstjärnan på ranchen Neverland. Men för att de ska kunna göra det måste de ha ett tillstånd från kommunen.

Familjen sa inte ett ord under tisdagskvällen om var de skulle begrava Michael. De hade innan minnesstunden en begravningsceremoni för Michael där 100 personer varav vänner och familj medverkade.

Brodern Jermaine Jackson vill att MIchael begravs på Neverland men mamma Katherine Jackson vill inte att sonens kvarlevor kommer i närheten av ranchen, skriver The Sun.

Mysteriet kring Michaels viloplats är nu ett faktum.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela