Kenza trakasseras på Facebook

"Ärligt talat verkar du riktigt jävla creepy som inte kan ta ett nej".


Kenza Zouiten är en av Sveriges överlägset populäraste bloggare.

Enligt Bloggtoppen har hon den senaste veckan haft över 700 000 besökare och trumfas endast av Blondinbella i kampen om landets mest lästa blogg.

18-åriga Kenza har fått jobb som programledare på MTV och syns allt oftare i kändisvimlet på de mest glamourösa festerna på Stureplan i Stockholm.

Men kändisskapet har sina baksidor också.

På Kenzas blogg kan man i dag läsa om hur hon fullständigt bombarderats av mejl på Facebook, skrivna av en och samma kille i tron att han ska få kontakt med bloggprinsessan.

"Kenza seriöst, varför svarar du ej?", börjar det första inlägget, som dock antyder att det finns flera som kommit tidigare.

När Kenza sedan gång på gång, i vänlig och pedagogisk ton, föklarar att hon får massvis med mejl och inte har något intresse eller möjlighet att bli vän med alla läsare som kontaktar henne. Då vill stalkerkillen inte ge sig ändå.

"Kenza, låt mig få din MSN, låt oss snacka lite där bara. Hur kan du säga att du inte är intresserad när vi knappt snackat? Du gör mig ledsen, Kenza", skriver killen".

Men trots att hon nu börjar tappa tålamodet och säger åt killen att ge sig, så fortsätter han bombardera henne med mejl.

Då väljer Kenza Zouiten att sätta stopp, en gång för alla:

"Ärligt talat så verkar du vara riktigt jävla creepy som inte kan ta ett nej", skriver hon och väljer alltså sedan att också lägga upp konversationen på sin blogg för allmän beskådan.

I bloggen skriver hon lite mer:

"Självklart tycker jag lite synd om honom, han verkar ju vara helt betuttad i mig och det kanske inte är det lättaste."

Men hon berättar också att hon börjat ledsna på alla påflugna killar som inte kan förstå innebörden av ett "nej".

"Men kan killar inte ta ett nej? Det är samma sak som när jag är ute och killar raggar på mig. De ger sig inte!!"

Kenza verkar dock ta trakasserierna med ganska stort lugn. Hon avslutar blogginlägget:

"Hahaha... Vissa människor alltså! Är en tjej intresserad så visar hon det. Om inte? Back off!"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.