Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenska kändisar ställer in

Nöje | 27/10/2008 16:13

Finanskrisen ställer till det för de svenska kändisarna.

Finanskrisen får inte bara folk att förlora jobbet. Bankerna att gå i konkurs. Och börshajarna att darra av skräck. Den påverkar också våra svenska kändisar och deras turnéplaner. Pernilla Wahlgren, Patrik isaksson och Claes af Geijerstam är bara några i raden av artister som nu tvingas ställa in.

- Det som hände för två veckor sen... Det var då det stannade av allting, fast att det egentligen skulle ta fart. Nöjesbranschen märkte väldigt fort när det bokades av företagsbiljetter exempelvis, säger Claes af Geijerstam och fortsätter:

- Det första som företag drar ner på när det börjar vina i buskarna, det är nöjen för personalen, representation, egna fester och så vidare. Och det smittar nog av sig på allmänheten. En konsertbiljett är inte så billig, säger han till Expressen.

Som om inte den finansiella kraschen var nog. Nu är det dags för en nöjeskrasch. Världen befinner sig sannerligen i kris.

Skrivet av: