Kändisglest på Blondinbellas fest

Bloggprinsessan firade sin 18-årsdag. Men kändisarna uteblev.


Blondinbellas födelsedagspartaj hölls i Café Opera i kväll. Drygt 400 lyckligt lottade eller rättare sagt noggrant utvalda, var inbjudna till it-festen. Såklart så var Nyheter24 på plats.

– Jag har aldrig sett Café Opera så här rosa, fnittrade en servitris vid entrén.

Inte vi heller kunde det konstateras. Rosa inredning. Rosa belysning. Och rosa ballonger. Blondinbella firade sin 18-årsdag i rosa lyx. Även hon själv var klädd i en söt ljusrosa sammetsklänning när Nyheter24 haffade födelsedagsbarnet för några frågor.

Hur känns det?

– Jätteskönt! Äntligen får jag ta mina vänner och bara fira och ha kul, säger Blondinbella till Nyheter24.

Är du nervös?

– Nä, jag har släppt den där nervositeten faktiskt. Jag är mer förväntansfull.

Så vad förväntar du dig i kväll?

– Det här är ju ett jobb för mig. Men jag förväntar mig en kväll där jag får umgås med alla vänner. Ta det lugnt och bara ha det riktigt kul.

Du har säkert fått en massa presenter vid det här laget, vilken har varit bäst?

– Åh gud, jag vet inte. Jag tror nog att den bästa kommer senare i kväll.

Du har ju redan firat din födelsedag en gång, hur många gånger ska du fira?

– Men jag har bara haft en liten tillställning (skratt). Det var ju inget firande. Det här blir min riktiga födelsedagsfest, säger en exalterad Blondinbella till Nyheter24.

På festen bjöds det på drinkar, goodie-bags och en del framträdanden. En stor tårta framburen av två halvnakna muskelhunkar blev kvällens stora överraskning.

Men trots Linda Rosing, Bobby Oduncu, Fredrick Federley, Kjell Eriksson, Hey Baberiba-gänget och Unni Drougge: det var kändisglest på veckans IT-fest. De riktiga tungviktarna uteblev. Allt som allt var det en ganska ljummen känsla på Café Opera när en av Sveriges största bloggerskor firade stort.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!