Söndag 13 Jun
Stockholm

Audrina Patridge lämnar The Hills

Anledning - hon har vuxit upp och mognat som person.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Realityshowen The Hills tappar ännu en av sina stjärnor.

Lauren Conrad bestämde sig tidigare i år för att hoppa av serien.

Nu är det den populära Audrina Patridge som säger sig ha växt upp och vill därför inte längre medverka i ungdomssåpan.

–Jag är nästan klar med The Hills. Vi håller just på att avsluta inspelningen av nästa säsong och jag kommer att lämna serien efter det, avslöjar hon för Us Magazine.

Det känns lite extra speciellt för Audrina att lämna The Hills.

–Det känns som att jag tar examen. Jag tar nästa steg i mitt liv, växer upp, mognar och går vidare med mitt liv, säger hon.

Men den 24-åriga realitystjärnan är inte klar med dokusåpor helt och hållet. Hon håller nämligen som bäst på att utveckla sin egen realityshow tillsammans med producenten för den amerikanska versionen av Robinson, Mark Burnett.

Audrina, som har medverkat i några större långfilmsproduktioner, säger att hon i framtiden vill fortsätta med sitt skådespeleri.

–Jag flyttade till Los Angeles för att bli skådespelerska och innan jag medverkade i The Hills gick jag på provspelningar och jobbade heltid i en filmstudio.

Hon berättar att hon är väldigt tacksam över att få ha medverkat i The Hills eftersom det har hjälpt henne att slappna av framför kameran.

–Det känns som det har hjälpt mig väldigt mycket eftersom jag har vant mig vid kameran. Nu kan jag bortse från kameran och i stället koncentrera mig på karaktären som jag ska spela, säger Audrina till Us Magazine.

Den nya säsongen av The Hills har premiär den 29 september på MTV.

Audrina Patridge i The Hills:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela