Fredag 7 Maj
Stockholm

Queen Latifah i strippskandal

Skådespelerskan njöt i fulla drag av en privat kvinnlig strippshow.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Queen Latifah är en av Hollywoods mer diskreta stjärnor. Hon håller sig gärna borta från rampljuset och ännu hellre från fotografernas kamerablixtar. Men nu tycks den annars så timida skådespelerskan ha visat prov på en mer vågad sida. Hon har nämligen hamnat mitt i en strippskandal.

För det bjöds upp till vilt party när Queen Latifah och ett dussin av hennes vänner samlades för att kolla på en privat strippshow. När väl de kvinnliga stripporna anlände blev det en rejäl tjejkväll.

– Queen Latifah är med i en grupp som träffas regelbundet och hon eggade på stripporna att vara så vågade som de bara kunde, säger en källa enligt Perez Hilton.

Och de gick hela vägen. På bilder från festen, som nu läckt ut kan man se Queen Latifah leende stå bredvid en av stripporna medan hon blottar sitt kön.

– Det dricks en hel del på de där festerna och flera av damerna blir så närgångna att de går hem med varandra, berättar källan enligt Perez Hilton.

I flera år har det gått rykten om att stjärnan Queen Latifah skulle vara lesbisk. Något hon varken bekräftat eller dementerat utan valt att inte kommentera själv.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela