Lördag 15 Maj
Stockholm

Blondinbella skräckslagen - pojkvännen föll ihop

"Jag skriker och gråter och försöker vända på honom."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip är nu hemma efter en rafflande semestervistelse i Nice, Frankrike.

För Blondinbella och hennes kille Nils Grundberg avslutades nämligen semesterresan något abrupt.

Det var meningen att paret skulle ta en tripp till Monaco för att gå ut och roa sig - en tripp som raskt fick ställas in.

Ligger på golvet och skakar

Incidenten som fick paret att stanna hemma och som skrämde slag på bloggerskan inträffade när hon duschade och Nils stod framför spegeln och "fixade sig".

"Rätt som det var så svimmar Nils och hamnar på golvet och ligger medvetslös och skakar, jag hör dunset och hoppar ut från duschen, skriker och gråter och försöker vända på honom i framstupa sidoläge (han ligger med ansiktet mot kaklet)", skriver Blondinbella på sin blogg.

"Min teori - epilepsi"

Efter ett tag vaknade Nils till, något som Blondinbella tackar Gud för. Men hon är inte mindre orolig för det. Samma sak har nämligen hänt förut.

"Grejjen är att han svimmade likadant och låg och skakade på marken i somras när vi var i Övik, då slog han tyvärr i huvudet på samma gång och låg kvar en längre stund. Återigen fick jag panik och grät och ruskade på honom, när han besökte läkaren kunde dom inte hitta någonting", skriver Blondinbella på sin blogg.

Hennes teori är att det kan vara epilepsi som ligger bakom anfallen. Paret valde att inte åka till Monaco utan stannade i stället på hotellet för att under söndagen återvända till Sverige.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela