Årets kvinna Lily Allen visar allt

Hon har utsetts till årets kvinna av brittiska GQ. Nu är hon topless på omslaget.


Det var under veckans stora GQ-fest som sångerskan Lily Allen fick utmärkelsen som "Årets kvinna". Framför en uppklädd och partysugen kändiselit fick hon motta priset av en enligt ryktet knarkkingig Kate Moss.

Motiveringen är det självklart ingen som minns men att hon gör bra musik är det ingen fråga om. Men när nu Allen pryder det senaste numret av GQ utan en tråd på kroppen undrar en del om utmärkelsen inte är lite ihålig. Lite tutte och du blir årets kvinna?

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på bilderna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.