Söndag 4 Dec
Stockholm

"Mina pojkvänner har utnyttjat mig"

Nu är det nog med rötägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Trots rikedomar, karriärer och skönhet går det inte alltid vägen för Paris Hilton. Nu erkänner hon att kärlekslivet inte alltid gått på räls.

Pojkvännerna har aldrig varit intresserade av Paris som person, utan endast av berömmelsen som kom automatiskt genom att stå i hennes blickfång.

– De flesta killar jag dejtat har utnyttjat mig för pengar eller sex - men i de flesta fall har de bara velat ha en bit av kändisskapet. Det har gjort det svårt för mig att lita på människor.

Och det stämmer, av de män hon avverkat genom åren har de flesta klamrat sig fast med ett panikartat grepp i kändisvärlden även efter att förhållandet avslutats.

–Efter ett tag började jag ifrågasätta exakt varför någon ville vara med mig, och det gjorde saker riktigt komplicerade.

Exet Rick Salomon blev miljonär på att sälja paret privata sexfilm:

– Jag älskade den här killen i tre år men han bedrog mig. Han är en skitstövel och jag hatar honom.

Men nu ser saker och ting mer annorlunda ut och Paris, 27, hävdar att hon hittat den rätte.

– Jag är så lättad över att inte behöva tänka på det där nu eftersom att jag har hittat någon som älskar mig för den jag är. Benji (Madden) är min bästa vän och jag vet att han aldrig skulle göra mig illa, berättar Paris exklusivt för News of the world.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.