Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbella blir sambo

- 03/11/2008, 08:19 -

Bara 18 år gammal blir Sveriges största bloggerska sambo med pojkvännen Nils.

Blondinbella blev 18 förra veckan. Något hon firade med pompa och ståt som Nyheter24 skrivit om tidigare. Som om inte det vore nog blir Sveriges största bloggerska nu sambo med pojkvännen Nils.

"Under de senaste veckorna när jag har mått rätt dåligt har han funnits där och ställt upp för mig varje dag. Vid panikattacker, gråtanfall, pms-griniga dagar har han hjälpt mig. Men sedan har vi så roligt tillsammans. Vi skrattar varje dag och när vi går ut på krogen så är det vi som står och dansar tillsammans tills klubben stänger för att vi har så roligt!", skriver Blondinbella i sin blogg.

Något som fått henne att kasta betänkligheterna genom fönstret.

"Så, jag har ändrat mig. Jag må vara ung men Nils är det bästa som har hänt mig och då känns det så onödigt att flytta till en egen lägenhet bara för "att". Så igår när Nils frågade om jag ville flytta till en lägenhet gemensamt med honom efter jul svarare jag ja! Jag vill verkligen leva mitt liv ihop med honom. Och vilken Woow-känsla det innebär!", skriver hon.

Blondinbella har med andra ord tagit ett riktigt stort kliv in i vuxenvärlden. Välkommen.

Skrivet av: