Blondinbella blir sambo

Bara 18 år gammal blir Sveriges största bloggerska sambo med pojkvännen Nils.


Blondinbella blev 18 förra veckan. Något hon firade med pompa och ståt som Nyheter24 skrivit om tidigare. Som om inte det vore nog blir Sveriges största bloggerska nu sambo med pojkvännen Nils.

"Under de senaste veckorna när jag har mått rätt dåligt har han funnits där och ställt upp för mig varje dag. Vid panikattacker, gråtanfall, pms-griniga dagar har han hjälpt mig. Men sedan har vi så roligt tillsammans. Vi skrattar varje dag och när vi går ut på krogen så är det vi som står och dansar tillsammans tills klubben stänger för att vi har så roligt!", skriver Blondinbella i sin blogg.

Något som fått henne att kasta betänkligheterna genom fönstret.

"Så, jag har ändrat mig. Jag må vara ung men Nils är det bästa som har hänt mig och då känns det så onödigt att flytta till en egen lägenhet bara för "att". Så igår när Nils frågade om jag ville flytta till en lägenhet gemensamt med honom efter jul svarare jag ja! Jag vill verkligen leva mitt liv ihop med honom. Och vilken Woow-känsla det innebär!", skriver hon.

Blondinbella har med andra ord tagit ett riktigt stort kliv in i vuxenvärlden. Välkommen.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.