Hur ska du fira din födelsedag Katrin?

- 17/09/2009, 11:34 -

"Det värsta skulle vara om någon tog med mig på en skitdeppig teaterföreställning."

För exakt 32 år, i dag torsdag, föddes Katrin Zytomierska. Därför passar Nyheter24 självklart på att gratulera bloggerskan, programledaren och pr-kvinnan som tycker att hon firar sin födelsedag på ett sjukligt sätt.

Grattis Katrin! Hela 32 år, hur känns det?

–Det känns jättebra. Jag har inte lika mycket åldersnoja nu som när jag fyllde 30 och 31. Nu när jag fyller 32 har jag inte alls samma ålderspanik. Det är bara att gilla läget, jag kan inte göra så mycket åt min ålder ändå.

Hur har du blivit firad hittills?

–Jag har fått en riktig lyxsäng av Bingo.

Hur ska du fira under dagen?

–Nu ska jag ta en långpromenad på Djurgården. Sen ska jag jobba lite och i kväll kommer jag att äta middag ute med Bingo, pappa och min syster.

Hur ser mardrömsfirandet ut?

– Det skulle vara om någon tog med mig på en skitdeppig, tråkig och seg teaterföreställning som är typ tre timmar.

Vilket är ditt bästa födelsedagsminne?

– Jag vet inte. Vi firar alltid så mycket i min familj. Det är nästan sjukligt vad mycket vi firar. Folk runt omkring tycker också det. Även fast jag har flyttat hemifrån kommer ändå min familj och sjunger på morgonen.

–Vi firar jättemånga dagar också. I kväll ska jag som sagt äta middag med min pappa, syster och Bingo. Min mamma som inte är hemma i dag ska fira mig i morgon och på lördag ska jag ha en bjudning hemma för mina vänner. Det är jätteroligt, avslutar Katrin Zytomierska för Nyheter24.

Skrivet av: