Tisdag 15 Jun
Stockholm

Gynning försvarar Kissie mot Katrin

Gynning: "Katrin vi vill inte synas med dig."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vilken härva, vilken härva.

Som Nyheter24 tidigare rapporterat har ett triangeldrama uppstått mellan Bingo Rimér, hans flickvän Katrin Zytomierska och bloggaren Kissie.

Kort resumé:

Katrin anser att Kissies blogg är fördummande och vill inte ses på samma blogglistor som henne. Hon är även, milt sagt, upprörd för att hennes pojkvän Bingo vill att Kissie ska bära hans klädmärke Sexy.

Därför, hälsar Katrin till Kissie på sin blogg att "om du rör vid Bingos mysdress så kommer jag att förfölja dig tills du blir tvungen att lägga ner din blogg. Fattar du det? Jag kommer inte att ge mig förrän du blir helt knäckt. Jag kommer att krossa dig".

Är ni med?

Men nu får Katrin en oväntad motståndare i den heta debatten om Kissie.

"Det här lilla exemplet på din retorik visar ju på en enorm mognad, det speglar inte alls avundsjuka och osäkerhet".

Det är Carolina Gynnings ironiska ord till Katrin.

Carolina, som själv driver en välbesökt blogg, kan inte längre förbise Katrins kritik mot Kissie. Därför har hon bestämt sig för att skriva ett öppet brev till Katrin där hon ironiserar över Katrins värderingar.

"Jag skriver till dig angående den debatt du initierat angående vad som är föredömligt att blogga om och vad som du anser är 'pure shit'. Jag har förstått att det är mycket viktigt för dig att vara en bra förebild och du ställer krav på till exmpel Kissie 18 år", skriver Carolina i sin blogg.

Därför vill nu Carolina "bidra med några uppslag på detta tema som Katrin kan gå vidare med".

Hon ifrågasätter bland annat att Katrin, som är 30 år, vill vika ut sig och tycker därmed att det är Katrin själv som är fördummad.

Sedan tar Carolina sats och talar för hela blogg-Sverige.

"Katrin, du vill inte synas med din blogg tillsammans med oss ?..Katrin vi vill inte synas med dig!", skriver hon på bloggen och avslutar med "Go Kissie Go!".

Är det kanske dags att trycka upp tröjor med team Kissie och team Katrin?

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela