Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kate Winslet rasande över rykten

- 05/11/2008, 13:45 -

Kate Winslet pryder senaste Vanity Fair. Men är rasande över retuscheringsrykten.

Stjärnan Kate Winslet pryder omslaget av senaste Vanity Fair. Snygg. Sexig. Och retuscherad. Åtminstone om man ska tro alla rykten som florerar.

I intervjun med Vanity Fair säger nämligen Winslet att hon fortfarande ser sig själv som "den tjocka ungen". En tjockhet som inte alls framgår av bilderna. På omslaget verkar hon vara i sitt livs form. Nu står kritikerna på kö för att spy sin galla över den påstått retuscherade bilden. Något som gjort Kate Winslet rasande.

– Hon är i toppform och vad du ser är hur hon ser ut annars skulle hon aldrig ha ställt upp på de här bilderna, säger Kate Winslets pressagent enligt People.

Det är lätt att förstå ilskan. 2003 skällde nämligen Kate Winslet på tidningen GQ när de retuscherade bort lite mammahull på hennes bilder. Något som i det här sammanhanget skulle uppfattas lite hycklande.

Skrivet av: