"Anna Anka är lyxprostituerad"

Den forna kollegan talar ut om Annas underliga beteende.


Den forna konkurrenten till Hollywoodfrun Anna Anka, Sigrid Åhs, även känd som Sveriges Pamela Anderson, har inte så många kärvänliga minnen av lyxfrun som man vanligtvis brukar ha av en gammal bekant.

De båda blonda donnorna deltog i skönhetstävlingen Hawaiian Tropic 1993 då Anna besegrade Sigrid. Nu berättar Sigrid om tävlingen och Annas underliga beteende.

– Det var en väldigt familjär stämning på de där bikinitävlingarna. Man stöttade varandra, men inte Anna. Hon satt bara för sig själv, tittade snett på oss andra och verkade tycka att hon var bättre och snyggare, berättar Sigrid för Expressen.

Fru Anka har upprört många på grund av sina uttalanden om att man bland annat ska "ställa upp" för mannen om han vill ha en avsugning på morgonen.

Det är något som även fröken Åhs nu reagerar på och tycker att Anna bland annat är en golddigger.

– Min personliga åsikt är att om man säger så är man inte lyxhustru utan lyxprostituerad, säger Sigrid till Expressen.

Hon säger att man inte ska göra det på befallning utan att det ska vara en känsla. Sigrid avslöjar även att hon tidigare fick mängder av förslag från rika män men att hon aldrig skulle kunna vara beroende av en man.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.