Söndag 5 Dec
Stockholm

Anna Anka vill inte vara svensk

"Som det känns nu kommer det att dröja länge innan jag besöker Sverige igen."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lyxfrun i teveprogrammet Svenska Hollywoodfruar i TV3, Anna Anka, har sedan en tid tillbaka uttryckt sina åsikter om Sverige samt den svenska mannen som inte faller henne i smaken, milt sagt.

"Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer".

Hon har inte några sockersöta ord att säga om den svenska kvinnan heller.

"Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov. Många svenska män måste undra varför de gifte sig - och det är inte underligt att så många väljer att skilja sig".

Något som vi länge kunnat räkna ut är att lyxfrun ser sig som mer amerikansk än svensk. Hon har därmed gjort slag i saken och är nu helt och hållet amerikansk medborgare.

– De amerikanska värderingarna stämmer bättre överens med mina egna, säger Anna till Aftonbladet.

Hon säger att hon gillar det amerikanska systemet med yttrandefriheten bättre. Vilket faktiskt är ett av skälen till hennes USA-flytt.

Hon överger inte bara det svenska medborgarskapet. Anna kommer även helt att bryta med Sverige då hon känner att hon inte blev bra behandlad då hon var på besök nyligen.

Bland annat blev hennes värderingar ifrågasatta av ett flertal personer under talkshowen Skavlan i SVT. Något som hon tycker att TV3 borde ha skyddat henne ifrån.

– Det kändes som om media försökte trycka ner mig. Efter det som hände hemma ångrar jag mig inte alls. Som det känns nu kommer det att dröja länge innan jag besöker Sverige igen, säger Anna till Aftonbladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela