Torsdag 11 Aug
Stockholm

Anna Anka tvingades fly från kändisfesten

Hollywoodsvenskan Anna Anka tvingades fly från påstridiga fans under Jay-Z's fest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I natt var det fest för en lycklig skara utvalda på Rose i Stockholm. Det var nämligen storstjärnan Jay-Z som hade bjudit upp till party. Med på festen fanns flera svenska kändisar däribland Sveriges senaste stjärnskott Anna Anka.

Men det blev ingen långvarig fylla för den blonda överklassdamen. Festen fick ett abrupt slut när Anka tvingades fly från årets fest. Och anledningen var trycket från fansen.

– Hon är jättejobbig, ta bort henne härifrån, sa hon bland annat om ett påträngande fan.

Många ville träffa TV3-stjärnan, även de svenska kändisarna. Både Lena Philipsson, Thomas Hanzon och Hasse Aro sågs gå fram till Anka för att utbyta ett par ord.

– Det är jättekul, jag känner mig jättevälkommen i Sverige. Men det har varit jättemycket i dag och alla har dragit i mig, jag känner mig lite sliten nu, säger Anna Anka till Aftonbladet.

Hollywoodfrun valde att lämna festen efter bara 45 minuter till mångas stora förtret. Trycket blev för mycket helt enkelt.

– Hon är jetlaggad och orkar inte mer, förklarade TV3 till Aftonbladet.

Totalt 500 personer var specialinbjudna till den åtråvärda festen där ibland Blondinbella, Kenza, The Poodles, Sarah Dawn Finer, Danny Saucedo.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på bilderna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.