Torsdag 21 Okt
Stockholm

Trekanten blev Boyzone-stjärnans död

Sångaren Stephen Gately och hans make skulle ha en trekant. I stället slutade kvällen i tragedi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den ödesdigra kvällen för Stephen Gately och hans make Andy Cowles, började i staden PalmaMallorca. Paret sågs ute på gayklubben The Black Cat där de enligt flera vittnen drack flera cocktails. Snart bekantade de sig med Georgi Doches, 25, som också följde med paret hem till deras lägenhet. Där fortsatte trion att dricka och festa.

Men när Boyzone-stjärnans make Andy Cowles och Georgi Doches fortsatte in i sovrummet blev Stephen Gately ensam kvar på soffan. Det var också där Doches hittade hans kalla, livlösa kropp, dagen efter.

– Jag är helt förstörd. Jag kom ut ur sovrummet och hittade Stephen död. Jag väckte maken. Det är hemskt, jag är chockad och mår väldigt dåligt. Jag har inte sovit en blund, säger Georgi Doches enligt The Sun och fortsätter:

– Jag var med maken hela gårdagen. Han var så upprörd att han inte kunde ringa ambulansen. Han höll om Stephen så jag ringde dem.

"På söndagsmorgonen vaknade sångarens make och hans vän sent och lämnade sovrummet runt ettiden. Det var östeuropén som upptäckte sångarens livlösa kropp. Georgi slog larm när han kände att Stephens kropp var kall", skriver den mallorcabaserade tidningen Ultima Hora.

De båda männen har förhörts av polis och orsaken till Stephen Gatelys död lär vara kvävning av spyor men fortfarande väntas provsvar på om det varit droger inblandat.

– Jag önskar jag kunde ha räddat honom, sa maken Andy Cowles som nu tar på sig skulden för Stephen Gatelys död.

– Andrew ger sig själv skulden för Stephens död och säger konstant att han kunde ha gjort något för att rädda honom, säger en källa enligt The Sun.

Enligt Cowles sängpartner Georgi Doches, var maken hysterisk vid den hemska upptäckten. Han satt och grät och höll om Stephen Gatelys kropp efter att ha försökt återuppliva honom. Nu väntar ett fler förhör och undersökningar av kroppen innan familj och vänner kan begrava Boyzone-stjärnan Stephen Gately. Om bandet fortsätter efter den stora förlusten återstår att se.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela