Trekanten blev Boyzone-stjärnans död

Sångaren Stephen Gately och hans make skulle ha en trekant. I stället slutade kvällen i tragedi.


Den ödesdigra kvällen för Stephen Gately och hans make Andy Cowles, började i staden PalmaMallorca. Paret sågs ute på gayklubben The Black Cat där de enligt flera vittnen drack flera cocktails. Snart bekantade de sig med Georgi Doches, 25, som också följde med paret hem till deras lägenhet. Där fortsatte trion att dricka och festa.

Men när Boyzone-stjärnans make Andy Cowles och Georgi Doches fortsatte in i sovrummet blev Stephen Gately ensam kvar på soffan. Det var också där Doches hittade hans kalla, livlösa kropp, dagen efter.

– Jag är helt förstörd. Jag kom ut ur sovrummet och hittade Stephen död. Jag väckte maken. Det är hemskt, jag är chockad och mår väldigt dåligt. Jag har inte sovit en blund, säger Georgi Doches enligt The Sun och fortsätter:

– Jag var med maken hela gårdagen. Han var så upprörd att han inte kunde ringa ambulansen. Han höll om Stephen så jag ringde dem.

"På söndagsmorgonen vaknade sångarens make och hans vän sent och lämnade sovrummet runt ettiden. Det var östeuropén som upptäckte sångarens livlösa kropp. Georgi slog larm när han kände att Stephens kropp var kall", skriver den mallorcabaserade tidningen Ultima Hora.

De båda männen har förhörts av polis och orsaken till Stephen Gatelys död lär vara kvävning av spyor men fortfarande väntas provsvar på om det varit droger inblandat.

– Jag önskar jag kunde ha räddat honom, sa maken Andy Cowles som nu tar på sig skulden för Stephen Gatelys död.

– Andrew ger sig själv skulden för Stephens död och säger konstant att han kunde ha gjort något för att rädda honom, säger en källa enligt The Sun.

Enligt Cowles sängpartner Georgi Doches, var maken hysterisk vid den hemska upptäckten. Han satt och grät och höll om Stephen Gatelys kropp efter att ha försökt återuppliva honom. Nu väntar ett fler förhör och undersökningar av kroppen innan familj och vänner kan begrava Boyzone-stjärnan Stephen Gately. Om bandet fortsätter efter den stora förlusten återstår att se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.