Kissie hotar skolelever på sin blogg

Bloggerskan Kissie hotar ett flertal elever på Jensen Södra efter att de hamnat i bråk med hennes lillebror.


Skandalbloggerskan Kissie visar med all önskvärd tydlighet att hon är värd sin nominering till kaxigaste blogg i Veckorevyns blogawards i år. Nu går hon nämligen ut och hotar ett flertal gymnasielever på Jensen Södra.

"Till er skitungar på Jensen Södra! Eller rättare sagt en klass som går runt och snackar skit om min lillebror samt mig?", inleder bloggerskan Kissie eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter, sitt inlägg.

Det är på skolan Jensen Södra som hennes lillebror är elev. En studietillvaro som inte varit helt konfliktfri med en syster som Kissie. Enligt bloggerskan har ett flertal elever trakasserat både henne och hennes bror med illasinnade rykten. Något hon nu fått nog av.

"Fine, ni kan snacka hur mycket skit ni vill om mig för det tjänar jag pengar på, men det gör inte min lillebrorsa, ok? Så det jag har fått höra nu att ni är ett gäng blonda snubbar (gay-army?) som tror massa saker och vill gärna sprida runt det i skolan..?", skriver hon i sin blogg och fortsätter:

"För kommer ni inte sluta upp med det kommer jag komma dit men några killar som troo mig inte är blonda någon stans och ta hand om er ungj*vlar, sen kommer jag ta ett snack med eran lärare, rektor... Nu har jag hört att min bror ska snacka med er, och tro mig.. Lyssna på det han säger för annars hänger jag ut varenda jäkel här på bloggen och säger att ni vill bli tillsammans med Amir, för han gillar blonda pojkar!"

På Jensen Södra har även bloggerskan Blondinbella studerat.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!