Timbaland tar sig an ouppfostrade Miley

Hon kan sjunga och är söt men är snål. Kan producenten lära tonårsstjärnan hyfs?


Miley Cyrus - som är i New York - kommer att sjunga på den hyllade producenten Timbalands nya skiva Shock Value 2. Ett steg i rätt riktning för den unga artisten och kanske hennes bästa beslut i karriären.

Timbland har gjort låtar åt artister som Aaliyah, Jay-Z och 50 Cent med stora framgångar. Det Timbaland och artisterna har gemensamt är hur de jobbat sig fram av egen kraft. Det kan man inte direkt säga om Miley Cyrus som, även om hon är talangfull, har Disney att tacka för mycket.

När Miley och systern Brandi gick ut för att äta i New York visade sig kulturkrocken. Notan för de två hamnade på 88 dollar. Men Miley som viftade fram en 100-dollarsedel visade ingen uppskattning för servicen - och gav ingen dricks.

– Hon drog fram ett kuvert med sedlar och lämnade fram en 100-dollarssedel, men behöll växeln, säger en källa från Outback Steakhouse skriver Bang.

Miley, som är mogen för sin ålder, och världens rikaste tonårsstjärna enligt Forbes, utmålas nu som snål. Flera gånger har hon berättat om hur hon älskar att reahandla och göra ett klipp. Men att inte ge dricks är ett samhällsbrott i USA.

När arbetslösheten hotar storstäderna är en förmånlig lön ingen självklarhet. Därför har den den skattesänkta amerikanska ekonomin blivit ett drickssamhälle.

Något som ofta förbises vad gäller Mileys ofattbara tillgångar är att hon är omyndig. Pappa Billy Ray har fortfarande kontroll över pengarna. Kanske var det inte mer i kuvertet än en liten veckopeng.

Larry David om vikten av att ge bra dricks:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!