Lindsay börjar likna Donatella

- 20/10/2009, 17:47 -

Alla bilderna från gårdagens stora gala i New York.

I går höll Marylou Whitney sin årliga gala på The Whitney Museum of American Art. Det var inte bara konst på museet då galan lyckades locka fram det bästa ur kändisarna.

Lindsay Lohan var kvällens drottning redan när hon anlände i en stor rosa päls. Det gamla partytrollet från förr har bytt upp sig och är i dag konstnärlig rådgivare åt Ungaro. Ett sus gick på röda mattan när den överfriskade mode-Lohan kastade slängkyssar åt horden av paparazzis.

När Lohan tog av sig den tunga pälsen tappade hon balansen. I en guldig klänning misstogs Mode-Lohan först för Donatella Versace som bar en klänning direkt från Versaces vårvisning. Bara 23 år gammal har Lindsay redan fått en modeveterans ögon.

Lindsays efterträdare på partyfronten ser ut att bli Taylor Momsen som anlände till festen i fisknätsstrumpbyxor och sotade ögon.

Mischa Barton var nykter och återhållsam i sin svarta klänning. Mischa var stjärnan i den nya serien The Beautiful Life som utspelar sig i New Yorks modevärld. Men serien lades ner efter bara två avsnitt.

På galan klängde Mischa på Donatella hela kvällen, kanske med förhoppningar om en modekarriär.

Om Lindsay kommer åldras med värdighet får vi se på andra fester. För Whitneys gala som hållits sedan 1960 kan nu bli den den sista. Marylou Whitney verkar ha tröttnat på den nya sortens glamour.

Skrivet av: