Hollywoods rikaste - och fattigaste

Vilka tjänar egentligen mest i Hollywood? Nyheter24 har listan.


Nyheter24 har tidigare skrivit om de rika ungdomarna i Sverige och utomlands. Men vem är egentligen rikast bland de vuxna kändisarna? Brad Pitt? Tom Cruise? Nä, det är faktiskt Will Smith som drar hem storkovan. Han är nu den mest välbetalda skådespelaren i hela Hollywood. Smith drar in ungefär 80 miljoner dollar om året.

Men när det kommer till musik så är det Jay-Z som toppar ligan. Med en årslön på 83 miljoner dollar blir han och frugan Beyoncé det rikaste paret på listan. Hon drar nämligen in 80 miljoner kronor om året.

Idoldomaren Simon Cowell får ungefär 50 miljoner dollar varje år, vilket inte heller är så pjåkigt.

Men för Lindsay Lohan går det inte så bra. Hennes vilda leverne och taskiga attityd avskräcker filmproducenter och regissörer. Hon får helt enkelt inte så många jobb längre. Sammanlagt har hon bara tjänat 15 miljoner dollar, skriver Celebitchy.com

Kate Perry får inte heller särskilt mycket cash. Eller inga pengar alls, rättare sagt. Trots att hennes låt "I Kissed a Girl" blev en megahit har hon inte fått ett enda öre för låtens framgång.

Låten kan du lyssna på nedan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

2 timmar sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.